Route/Locatie

Wegens onvoorziene omstandigheden hebben wij van de Drift uit moeten wijken naar andere locaties. Voor de HAVO conferentie van 8 februari hebben wij echter al een uitstekende vervanging gevonden: Cursus- en vergadercentrum Domstad!

Locatie – HAVO (8 februari 2019)
Domstad is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, auto en te voet vanaf Utrecht Centraal station. Klik hier voor een actuele routebeschrijving. 

De VWO-nascholingsconferentie zal plaatsvinden op twee verschillende locaties aan het Janskerkhof. De lezingen en workshops zullen plaatsvinden aan Janskerkhof 3. Door Hofman café wordt de catering verzorgd en vindt de registratie in de ochtend plaats. Een locatie wat tot 1975 heeft gefunctioneerd als schoolgebouw (Willem de Zwijgerschool).

Locatie – VWO (29 maart 2019)
De VWO-nascholingsconferentie zal gehouden worden op twee verschillende locaties aan het Janskerkhof in de binnenstad van Utrecht. Mocht u met de auto willen komen is dit mogelijk d.m.v. betaald parkeren op het Janskerkhof. Wij raden u echter aan om met het openbaar vervoer te komen vanwege de goede en snelle busverbindingen met de binnenstad vanaf Utrecht Centraal.

Adressen – VWO (29 maart 2019)
Inloop met koffie en inschrijving
Hofman café – Janskerkhof 17a

Lezingen 
Janskerkhof 3 – 013

Lunch
Hofman café – Janskerkhof 17a

Didactische workshops
Workshop 1: Geert van Besouw – Janskerkhof 3 – 115

Workshop 2: Liesbeth Dirks – Janskerkhof 3 – 110

Workshop 3: Katja van Wamel – Janskerkhof 3– 116

Workshop 4: Saskia Wubbolts-De Boer – Janskerkhof 3 – 217

Workshop 5: Janneke Riksen – Janskerkhof 3 – 219

Uitreiking certificaten & borrel
Hofman café – Janskerkhof 17a

Met het OV
Op Utrecht Centraal kunt u verschillende bussen pakken richting de binnenstad van Utrecht. Zoals U-ov lijnen 2, 8, 28, 50, 51, 52, 74 & 77. U stapt vervolgens uit bij de halte Janskerkhof. 

Voor uitgebreidere reisinformatie kunt u terecht op:
www.maps.google.nl voor de auto en voor het OV www.9292.nl